За нас
За изминалите 20 години, ние от AYA натрупахме безценен опит в търговията с ядки, семена и сушени плодове. Създадохме коректни отношения с множество производители и търговци по цял свят. Изградихме стабилна търговска мрежа, с която гарантираме постоянно наличие на богато разнообразие от продукти. Всичко това, водени от една основна цел - високото качество на суровините.

 Всички наши продукти отговарят на изискванията за безопасност на храните според международните стандарти за качество FSSC 2200 и IFS Global Markets Food . Предлагаме широк асортимент в 5 основни категории:

• Разнообразие от печени ядки и семена
• Здравословни сурови ядки
• Богата гама от сушени плодове и супер храни
• Хрупкави снакс продукти, приготвени по семейни рецепти
• Неустоими шоколадови дражета

Нашият процес се контролира от екип с над 50 специалисти, които работят за непрекъснатия входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция. Производствените и логистичните ни бази са снабдени с високотехнологични уреди и поточни линии от водещи производители в хранителната индустрия.

Нашият екип не е просто екип, а семейство. И както за всяко семейство, най-важното за нас е здравето и добрата храна. Професионализмът и любовта ни към нея ни помагат да се усъвършенстваме непрекъснато. С удоволствие ще представим решения и продукти, ексклузивно за вашия бизнес - готови сме да открием и създадем най-вкусния и качествен продукт за вас и този хъс ни позволява да сме неограничени в света на ядките, семената и сушените плодове.

Абонирайте се за нашият бюлетин, за да получавате информация за предстоящи промоции и отстъпки!