Условия за ползванеТази уеб страница (наречена още „онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове“) е администрирана от „Ая Дистрибюшън" ЕООД (наречена и „aya.bg”), със седалище в България, 1151 София, с. Лозен, ул. „Райовец" 17, регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205952810, телефон: 024904904.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове. За използването на този онлайн магазин, Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.


Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на тази страница „Общи условия“, част от онлайн за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове.  Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.  Влизайки в онлайн магазина, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони. Не се разрешава публикуваните материали в онлайн магазина, да се променят по никакъв начин от лица, без изричното нотариално упълномощение от страна на онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове. Забранява се да бъдат  копирани, разпространявани или използвани за каквато и да било обществена или търговска цел.
 

ПОРЪЧКА и ПОКУПКА – Поръчката от този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове  се осъществява онлайн.  Стъпките за пазаруване са стандартни, максимално опростени и с грижа за удобството на нашите клиенти: 1) Изберете продукти с желания от вас грамаж. 2) Натискате КУПИ. Въведете вашето име, телефон и e-mail за връзка с вас; изберете начин на доставка (до офис на Еконт или до Ваш адрес). Всички избрани продукти са видими в клиентския профил и в пазарската кошница на потребителя (в горния десен ъгъл). Всички цени са с вкл. ДДС!

Всеки потребител може да променя своите данни неограничен брой пъти /адрес на доставка, телефон за връзка, данни за фактура/.

Всяка потвърдена поръчка от този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена и сушени плодове се приема от aya.bg за договор. Една поръчка се смята за потвърдена, тогава, когато клиентът е получил  електронно потвърждение (e-mail), изпратено от aya.bg на предоставената от клиента електронна поща. Не се  изисква потвърждение за получаване от страна на клиента. В случай, че бъде установена недостатъчна наличност, за да изпълним поръчката или друг вид промяна, наложителна и неупомената в сайта, задължително трябва да се сведе до знанието на клиента, чрез телефонно обаждане или изпращане на e-mail от служител на този онлайн магазин.

ДОСТАВКИ И ЦЕНИ – Доставките се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ и ползвате преференциални цени. Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на продуктите.  Те се изчисляват автоматично на база: 1) теглото на вашата поръчка, 2) Стойност на наложения платеж и 3) направения  избор за доставка (до офис на Еконт или до Ваш адрес). Прилагаме таблица, с цените за доставка. След края на поръчката Ви, ще видите „цена на доставка“.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ ИЛИ ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА -  Рекламации или отказ от поръчка се приемат в срок от максимум две седмици (14 дни) от датата на получаване на стоката, отразена в документите за предаване от куриера. Изрично условие е продуктите и опаковките да бъдат  в цялостен, не нарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката е за сметка на клиента. В случай, че получите поръчката си и установите липсващи артикули или сгрешени такива, моля подайте сигнал на телефон: 02 490 490 4 и след незабавна насрещна проверка в нашия склад и система, и установен пропуск от наша страна, ще бъдете компенсирани. Компенсацията в този случай ще бъде за сметка на „Вкусна ядка“ АД. Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ – Плащането се осъществява чрез наложен платеж.


Официални цени на Еконт за транспортни услуги:


 Тегло на пратка      

до офис ЕКОНТ

до Ваш адрес

до 1кг

5.15

6.49

от 1 до 2 кг

5.67

8.03

от 2 до 5 кг

6.18

10.20

от 5 до 10кг

9.89

15.14

от 10 до 15 кг

11.82

20.39

от 15 до 20 кг

13.60

23.79

за всеки сл. Кг

13.60 лв.+0.55 лв.

за всеки кг над 20 до 50 кг

23.79 лв.+0.63 лв.

за всеки кг над 20 до 50 кг

Цените са без ДДС с начислена такса гориво 4% .