Ядки АЯ

КОИ СМЕ НИЕ?

 

Нашият основен предмет на дейност е печене и пакетиране на ядки и семена в потребителски опаковки. В продуктовата гама са включени сурови и печени ядки, семена, сушени плодове и суперхрани.

Притежаваме две фабрики, находящи се в с. Лозен, 1151 София, като втората от тях е открита 2013г. и за нейното изграждане, фирмата получи престижното отличие „Инвеститор на годината“.

Ние сме директен вносител на суровините, с които търгуваме, като по този начин има възможност да предложим конкурентни цени и пълна проследимост на качеството.

 

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

Фирмата е внедрила интегрирана система за управление на качеството и безопасността на храните. Сертифицирана съгласно FSSC 22000.

Всички процеси се управляват и контролират съгласно изискванията на тези стандарти, българското и европейско законодателство.

От основно значение за фирмата е качеството на продуктите, извършва се непрекъснат контрол - от входящата суровина до крайния продукт.

 

УСЛУГИ.

Фирмата пече, пакетира и дистрибутира патентованата си марка „АЯ“. Предлага  производство на т.нар. „прайвит лейбъл“ (private label”) - производство на Ваша марка, както и производство „на ишлеме“. За повече информация, моля, свържете се с нас: 02 490 490 9; 02 490 490 4 или email: info@aya.bg.

 

НАЧИН НА ПРОИЗВОДТСВО и ПАКЕТАЖ!

Процесите по овкусяване, изпичане, охлаждане и пакетиране са автоматизирани, но започват задължително с инспекция на суровините от Мениджър по качеството. Работата на производствените линии, се разделя на следните технологични процеси:

• Ръчна инспекция на суровините;

• Осоляване чрез автоматичен осолител;

• Изпичане и охлаждане – производителност на линия 200÷500 кг/ч, в зависимост от продукта и изискванията на клиентите;

• Пакетиране тип „възглавница” – производителност на линия 60 пакетчета/мин. Продукта се опакова в защитена атмосфера, за да запази по-дълго свежестта си или пакетиране в стояща опаковка с цип.

Предлагаме различни възможности за грамаж и вид на пакетажа. Техниката ни позволява да бъдем „гъвкави“ и да пакетираме ядките, семената и сушените плодове в потребителски опаковки от 60 гр. до 10 кг.

 

НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ – ОТ БЪЛГАРИЯ И СВЕТА!

На база на дългогодишния опит, който притежава управленският екип на фирмата (над 25 години в сферата на изкупуването, търговията, вноса и производството на ядки и семена), имаме изградени дълготрайни и много добри взаимоотношения с доставчици от цял свят, което ни дава възможност да предлагаме много от суровините на по-добри от конкурентите ни цени.

Предимство имаме и при ядките с български произход. И по-конкретно: слънчоглед – черен и едър шарен; орехови ядки; тиквени семена. Притежаваме собствена база в с. Паисиево, с прилежащо й силозно стопанство и изкупен пункт. Над 10 години, на място подбираме и закупуваме директно от фермерите слънчоглед и тиквени семена и сме сигурни, че те ще бъдат правилно съхранявани и ще запазят отличните си вкусови качества, още преди да стигнат до производствената линия и пакетчето. Следваме същия модел на работа и при изкупуването на орехи и орехови ядки!

 

ВКУСНИ ЯДКИ ПО НАША РЕЦЕПТА!

Основен производител сме на бирен фъстък – вкусни изпечени фъстъци, обвити в хрупкава коричка и овкусени с различни подправки. Произвеждаме ги по рецепта, разработена от нашите технолози, които са на разположение за създаване на нови и различни вкусове, при желание от страна на клиента.  Печените фъстъци с морска сол и с паприка, са два продукта, обичани от хора на всяка възраст! Полезни и много вкусни, те се изпичат по специална, по-здравословна технология, наречена „dry roasting” , която е полезна алтернатива на изпичането/пърженето с мазнина.

 

НАШАТА МИСИЯ!

Нашата мисия е да предоставяме висококачествени продукти и услуги и да осъществяваме взаимноизгодно сътрудничество с всички наши контрагенти, клиенти и доставчици. За да изпълним целта си, сме си поставили фирмени принципи, които следваме неотлъчно в работата си, а именно да предоставим на клиентите си: качество; последователност и надеждност в работата с нас; да се стремим към модернизация, нововъведения и продуктивност; да си партнираме в дух на добросъвестност, коректност и почтеност!