Условия за ползване

 ОБЩИ УСЛОВИЯ- Тази уеб страница (наречена още  „онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани“) е администрирана от „Вкусна ядка“ АД (наречена и „aya.bg”), със седалище в България, 1151 София, с. Лозен, ул. „Райовец" 17,регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 203072601, телефон:024904904.

Моля, прочетете внимателно общите условия по-долу преди да използвате този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани. За използването на този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани.Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.


Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на тази страница „Условия за ползване“, част от онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани..  Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.  Влизайки в онлайн магазина за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани.потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.  „Вкусна ядка“ АД, като създател и собственик на онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани. aya.bgпритежава  всички материали, които са. Не се разрешава публикуваните материали в онлайн магазина за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани, да се променят по никакъв начин от лица без изричното нотариално упълномощение от страна на онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани. Забранява се да бъдат  копирани, разпространявани или изпозлвани за каквато и да било обществена или търговска цел. Всички публикации в този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани са под закрилата на закона за Авторското право. 

ПОРЪЧКА и ПОКУПКА- Поръчката от този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани  се осъществява онлайн  и изисква задължителна регистрация.Тя се осъществява чрез две стъпки 1)въвеждане на активен имейл  и парола,  които по-късно ще използвате, за да  влизате във вашия клиентски профил; 2) въвеждане на  име си, телефон за връзка и град – задължителна информация. Стъпките за пазаруване са също стандартни, максимално опростени и с грижа за удобството на нашите клиенти :1) Изберете продукти.2) Изберете грамаж. 3)Натискате КУПИ. Всички избрани продукти са видими в клиентския профил и в пазарската кошница на потребителя (в горния десен ъгъл.).

Всеки регистриран потребител може неограничен брой да прави промени по своите данни/адрес на доставка/телефон за връзка/данни за фактура.

Всяка потвърдена поръчка от този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани. се приема от aya.bgза договор. Една поръчка се смята за потвърдена, тогава, когато клиентът е получил  електронно потвърждение (e-mail), изпратено от aya.bgдо на предоставената от клиента електронна поща. Не се  изисква потвърждение за получаване от страна на клиента. В случай, че бъде установена недостатъчна наличност, за да изпълним поръчката или друг вид промяна, наложителна и неупомената в сайта, задължително трябва да се сведе до знанието на клиента, чрез телефонно обаждане от служител на този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани или чрез имейл съобщение.

 

ДОСТАВКИ И ЦЕНИ- ВСИЧКИ ЦЕНИ НА ПРОДАЖНИ ЦЕНИ НА  ПРОДУКТИ СА С ВКЛЮЧЕН ДДС!- Доставките се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ и ползвате преференциални цени. Доставката се изчислява автоматично, на база теглото на вашата поръчка! При поръчка, в полето „допълнителна информация“, може да въведете адрес на ОФИС НА ЕКОНТ във Вашия град, до който желаете да получите пратката, тогава цената за доставка ще бъде още по-ниска. Прилагаме таблица, с цените за доставка. Тези цени се начисляват автоматично на вашата поръчка и нейното тегло.След края на поръчката ви, ще видите „цена на доставка“.

Всички поръчки се изпращат  с наложен платеж.

 

Тегло на пратка

 

до офис ЕКОНТ

до Ваш адрес

до 1кг

5.00

6.30

от 1 до 2 кг

5.50

7.80

от 2 до 5 кг

6.00

9.90

от 5 до 10кг

9.60

14.70

от 10 до 15 кг

10.80

19.80

от 15 до 20 кг

13.20

23.10

за всеки сл. Кг

13,20 лв.+0,53 лв.

за всеки кг над 20 до 50 кг

23,10 лв.+0,61 лв.

за всеки кг над 20 до 50 кг

Цените са без ДДС с начислена такса гориво 4% .

 

 

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ- Рекламации се приемат в срок от максимум две седмици(14 дни ) от датата на получаване на стоката, отразена в документите за предаване от куриера. Изрично условие е продуктите и опаковките да бъдат  в цялостен, ненарушен търговски вид. Цената за връщането на стоката е за сметка на клиента. В случай, че получите поръчката си и установите липсващи артикули или сгрешени такива, моля подайте сигнал на телефон: 02 490 490 4 и след незабавна насрещна проверка в нашия склад и система и установен пропуск от наша страна, ще бъдете компенсирани. Компенсацията в този случай ще бъде за сметка на „Вкусна ядка“АД.
Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ- Плащането се осъществява чрез наложен платеж.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ- Стриктно спазваме Закона за защита на личните данни от 2002 г.Предоставените  от Вас лични данни  в този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани са използвани  единствено и само за обработка и доставка на поръчката. Ако сте или станете потребител на този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани., можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с по-качествено обслужване и с подобряване на услугите на aya.bg, като: предоставяне на бонус отстъпки и специални промоции за лоялни и редовни клиенти на магазина. Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица. 


ЮРИСДИКЦИЯ, ПАТЕНТИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ТЪРГОВСКА МАРКА „АЯ“-„АЯ-ЯДКИТЕ ОТ А ДО Я“ е запазено търговското лого и марка, собственост на фирма „Вкусна ядка“ АД. „Вкусна ядка“ АД (наречена и „aya.bg”) е с адрес по регистрация : България, 1151 София, с. Лозен, ул. „Райовец" 17,регистрирана в Търговския Регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 203072601, телефон: 024904904.

Регистрирани сме съобразно законите на Република България,  съобразени с международните закони. Цялото съдържание на този онлайн магазин за печени и сурови ядки, семена, сушени плодове и суперхрани. е интелектуална собственост на Вкусна ядка АД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел.


ВАЖНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ- Предоставяме Ви, задължителната информация, съгласно Закона за защита на потребителите:

ИМЕ И АДРЕС НА ФИРМАТА:Вкусна ядка“  АД  и адрес на регистрация 1151 София, село Лозен, ул. Райовец 17. За производство, пакетаж и съхранение на стоките използваме две фабрики: в с. Лозен; ул. Съединение 224; и в с. Лозен ;ул. Райовец 17. Предлагаме продажба на едро (0.500 и 1 кг; както и на едро ) на място от фабриката, находяща се на адрес: ул. Съединение 224.
*Информираме Ви, че в страницата за представяне на всеки продукт са описани неговите характеристики, включително грамаж и цена. Изображенията на продуктите са с  илюстративен характер.
** Всички продажни цени в сайта са с включен ДДС. Подробна и точна информация за цената за доставка, която е без включен ДДС, може да видите подробно още  на началната страница , раздел: поръчка и доставка!
*** Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на продуктите.  Те се изчисляват автоматично на база: 1) теглото на вашата поръчка и 2) направения  избор за доставка (до офис на Еконт или до Ваш адрес). Цените за доставка са обявени в табличен вид още на началната страница на aya.bg – в раздел ДОСТАВКА и ПОРЪЧКА
****Начин на доставка: Доставките се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ. Опциите са: доставка до избран и подаден от Вас адрес на офис на Еконт или подаден от Вас  адрес, на който искате да доставим ядките.