За нас

Още от ВКУСНА ЯДКА
Изкупуваме

През селскостопанска година 2018-2019 изкупуваме орехови ядки

подробно
Продажба на едро и износ

Продажба на едро и износ на тиквено семе, орехи, слънчоглед, бирен фъстък и още

подробно
Стани наш дитрибутор

Като непрестанно развиваща се марка, "АЯ" е готова да добави нови усмихнати, трудолюбиви и отзивчиви хора към екипа си!

подробно

Вижте всички новини

Фирма „Вкусна ядка” ΑД е основана през 2011г. Основната ни дейност е: печене и пакетиране на ядки и семена в потребителски опаковки. В продуктовата гама са включени сурови и печени ядки и семена, сушени плодове и суперхрани!Носител сме на наградата „Инвеститор на годината“.  Сертифицирани сме и работим спрямо въведени стандарти за управление на качеството, безопасността на хранителните продукти и опазване на околната среда -ISO9001 и ISO22000. Всички процеси се управляват и контролират съгласно изискванията на тези стандарти, българското и европейско законодателство.

Марка "АЯ-ядките от А до Я"

Асортиментът на патентованата ни марка ядки “АЯ“ включва 21 различни вида печени, осолени и овкусени ядки, семена и миксове и 17 вида сурови ядки, семена и т.нар. полезни „суперхрани“ (чия, годжи бери, и др.). Всички ядки са пакетирани в разфасовки от 60гр./70гр/ и 120 гр./140гр./.

НАСИПНО - ядки, семена и сушени плодове в разфасовки от 0,500 и 1 кг.

Всички продукти може да закупите в разфасовки от половин и един килограм.

 

 

ОЩЕ от дейността на "Вкусна ядка" АД: производство на т. нар. "private labels" и производство на ишлеме:

От основно значение за фирмата е качеството на продуктите, които предлага, както на патентованите ни марки, така и на продуктите, които съхраняваме, печем и пакетираме в т.нар. „private labels“ и/или на ишлеме. За да изпълним основната си цел – производство и продажба на безопасни храни с високо качество, извършваме непрекъснат контрол на качеството- от входящата суровина до крайния продукт.

 

Процесите по овкусяване, изпичане, охлаждане и пакетиране са  автоматизирани, но започват задължително с инспекция на суровините от Мениджър  по качеството. Работата на производствените линии, се разделя на следните технологични процеси:

•          Ръчна инспекция на суровините;

•          Осоляване чрез автоматичен осолител;

•          Изпичане и охлаждане – производителност на линия 200÷500 кг/ч, в зависимост от продукта и изискванията на клиентите;

•          Пакетиране тип „възглавница” –  производителност на линия 60 пакетчета/мин. Продукта се опакова в защитена атмосфера, за да запази по-дълго свежестта си  или пакетиране в стояща опаковка с цип.